draf

Wedstrijden, keuringen en andere activiteiten in 2019

Zaterdag 29 juni: sociale test
Keurmeesters: Louis Vandepoel en Gerard Paesschezoone
Wedstrijdleider: Roland Dierendonck
uitslag

Zaterdag 27 juli 2019: BBQ
fotos

Zaterdag 26 oktober 2019: BH-IPO-wedstrijd
Keurmeesters: Van Londersele William - Louis Vandepoel
Pakwerker: Michiel Hoste
Speurleggers: Sinnaeve Michel - Pelfrene Peter

Maandag 11 november 2019: Fokselectie KMSH
Keurmeesters: Dierendonck, Mignolet, Vandepoel
pakwerker: David Van Der Linden

Kynologie en opleiding van Duitse Herdershonden

KRINGGROEP "DE NOORDZEE" vzw werd op 27 oktober 1977 opgericht als 42ste kringroep van de "KONINKLIJKE VLAAMSE VERENIGING VOOR DUITSE HERDERSHONDEN - VVDH" en is sindsdien ononderbroken gevestigd in het stedelijk sportpark "De Schorre", clublokaal in gebouw (I), dat ons in 1977 ter beschikking werd gesteld door de Stad Oostende. Hiervoor onze dank aan het Stadsbestuur en de Schepen van Sport van de Stad Oostende!

Klik hier voor de oprichtingsoorkonde en foto's van de officiële opening in 1978 door het Stadsbestuur

vvdhtraspOnze overkoepelende organisatie, de KON. VLAAMSE VERENIGING VOOR DUITSE HERDERSHONDEN - (V.V.D.H), werd opgericht op 1 juni 1933 en is een rasvereniging die de liefhebbers van de Duitse Herdershond verenigt en de belangen van het ras op alle vlakken behartigt. Hierbij wordt ruime aandacht besteed aan de fok, de begeleiding van jonge honden, de kynologische aspecten, de socialisering, en de verschillende disciplines en africhtings-programma's. De kringgroep is het trefpunt voor alle liefhebbers van Duitse Herdershonden.
wusvtrans
Via haar aansluiting bij de Koninklijke Kynologische Unie Sint-Hubertus (K.K.U.S.H.-nr 325) is de V.V.D.H. onderhorig aan de Fédération Cynologique Internationale (F.C.I.). Tevens is de V.V.D.H. aangesloten bij de overkoepelende wereldorganisatie voor de Duitse Herdershonden-verenigingen: de W.U.S.V. (Welt Union für Deutsche Schäferhundvereine) met als hoofdzetel te Augsburg-Duitsland en met 267.000 leden. De V.V.D.H. is in België de sterkste rasvereniging met ongeveer 40 kringgroepen en telt zowat 2.000 leden.

Trainingsuren: Dinsdagavond vanaf 18u - Zaterdagnamiddag vanaf 14u

Contact en info: Anita Devriendt Tel 0495.744479 - info@kgdenoordzee.be